2014-10-12 Högtider Nyheter

Årets läskigaste helg och nya boxar!

Fredagen 31/10 är det dags för Halloween och äntligen får vi ge efter för vår inneboende önskan att spöka ut oss och ta fram vårt mest skrämmande jag…eller?

Men oavsett om du draperar dig i spindelnät och ketchup i mungipan inför festen eller inte, så är det åtminstone en chans att få frossa lite extra i godis! Inte minst för de mindre killar och tjejer, som älskar att springa bland husen och ”trick or treata” och som hoppas på att få lite annat i sina påsar, än trädgårdens fallfrukt.

Och på tal om de mindre, så brukar de bli barnsligt (inte så konstigt kanske, med tanke på åldern…) glada över att få en godisbox i brevlådan! Så passa på att överraska dem med en läskigt god box! Våra ruskigaste Halloween-motiv för boxen hittar du som vanligt under: motiv och perfekt godisbox här.

Och för dig som bara letar efter en rolig och uppskattad presentbox, ex. till någon som fyller år, så har vi ett par härliga nyheter; kolla in dessa:

Klöverboxen passar för den du vill ge chansen till ett stort tillskott i kassan. Men går det inte vägen med skrapet, så finns det gott godis att trösta sig med.

Godingboxen är fullproppad med de mest populära kolorna. Vem skulle inte bli glad för denna smarriga box på sin födelsedag?

Ha det gott!

/Fredrik