Goda företagspresenter till kunder eller anställda med leverans direkt till era mottagare.

Här ger vi er som företag tips på hur våra godisboxar kan vara ett bra alternativ som present till kunder eller anställda och hur vi kan hjälpa till när ni ex. vill visa era favoritkunder (eller blivande?) uppskattning, tacka för ett härligt samarbete eller gratulera personliga kontakter vid födelsedagar. Vi kan också hjälpa till med en god företagspresent som skickas direkt till era anställda/medarbetare på deras födelsedag eller kanske när de fått barn eller gift sig? Möjligheterna är såklart oändliga kring hur man kan använda våra uppskattade och varumärkesbyggande företagspresenter. Och med motivet/bilden för boxens lock, så sticker ni ut med er gåva, till skillnad från att skicka en anonym presentkorg. Och med oss får ni alltid kvalitetsgodis, snabb hjälp och snabba leveranser! Så vi hoppas få hjälpa er med goda företagsgåvor när det är dags.

Visa er uppskattning till kunder och anställda

Berätta för era kunder och anställda hur mycket dom betyder för er. Skicka er uppskattning i box fylld med gott godis och en fin hälsning. Uppskattad omtanke!

Visa uppskattning

Påskhälsning

Önska dina kunder och anställda en glad påsk med en box fylld med färgglatt och gott påskgodis.

Påskgåvor från ert företag

Tacka för samarbetet

Har ni nyligen avslutat ett bra samarbete eller kanske vill ni tacka era trogna kunder? Eller har de anställda gjort ett riktigt bra jobb senaste kvartalet? Passa då på och visa er tacksamhet med en tack-gåva som gör sig lite extra gott.

Tack gåvor

Sommargåva

Äntligen sommar!
Hälsa dina kunder, anställda och personliga kontakter en glad sommar med en sommargåva fylld med godis.

Sommargåva från ert företag

Vi gratulerar, vi gratulerar..

Födelsedagar, bröllop eller kanske en ny familjemedlem? Det finns många anledningar till att fira och gratulera någon. Oavsett vad ni vill gratulera någon för är det ett perfekt tillfälle att skicka en godisbox.

Vem vill ni gratulera?

Julgodis till kunder och anställda

Tacka dina kunder och anställda för det gånga året och önska dem en god jul och ett gott nytt år.

Så skicka en julhälsning fylld med smarrigt julgodis. Alltid uppskattat och roligt.

Skicka julgodis i box
”Vi är jättenöjda med Godisboxens tjänst, produkt och den proffsiga servicen. Vi återkommer gärna igen, när det är dax för ett nytt utskick som sticker ut!” Alexandra Rundström, Nordisk försäljningschef holiday autos

”Vi är jättenöjda med Godisboxens tjänst, produkt och den proffsiga servicen. Vi återkommer gärna igen, när det är dax för ett nytt utskick som sticker ut!” Alexandra Rundström, Nordisk försäljningschef holiday autos

Fördelar med att vända er till oss:

  • Det är enkelt för er – vi sköter hela utskicket! Frakt ingår alltid i våra priser.
  • Stick ut! Skicka en snygg presentförpackning med er egen profil på locket – en gåva som syns!
  • Motivet på boxen stärker ert varumärke i kommunikationen och skapar uppmärksamhet.
  • Godis är gott och att få en godisbox är en väldigt positiv upplevelse. Vi levererar bara kvalitetsgodis.

"Vi har använt Godisboxen ett flertal gånger och är jättenöjda med både paketering och service. Det är ett perfekt sätt för oss att promota produktlanseringar och vårda våra trogna kunder på.”
Pernilla Boshuis VD MatchAds