Köp Biobiljetter och Godis online - utan att behöva köa!

Flera utav våra boxar har fokus på ett biobesök. Det har blivit en väldigt populär present, till sig själv eller till någon man inte hinner uppvakta.
Varför inte överraska pojkvännen med ett biobesök och lite godis till helgen? Eller kanske som en födelsedagspresent till någon du vill uppvakta? Du kanske vill gå på bio med kompisen men har varken tid eller lust att köa till kassan för att få ditt godis. För vem går på bio utan godis?

Överraska med biobiljetter och godis!

Bioboxar

Bio är en lyx vi alltid uppskattar men sällan unnar oss och det är därför biobiljetter alltid blir en personlig och uppskattad present. Varje år görs det cirka 15 miljoner biobesök i Sverige. Över 80% av svenska befolkningen tycker fortfarande att “film ses bäst på bio”, vilket också är en slogan som använts i många reklamfilmer utav SF.
Trots internets framfart och större och större hemmabiosystem har bio faktiskt inte tappat i antal besök sedan mitten på 90-talet.

Passande motiv till din biobox

Tack vare vårt samarbete med Svensk Filmindustri kan vi hålla bra priser på våra boxar som innehåller både godis och biobiljetter. Det är nog därför Biogodisboxen är en av våra populäraste presenter månad efter månad.

Är du intresserad av biobiljetter så finns här en lista på de populäraste filmerna för tillfället.

Här kan ni välja vilken kombination av godis och / eller choklad ni vill ha i boxen.

Njut av en bio tillsammans med någon du håller kär, eller ge bort biobiljetter med en personlig hälsning till någon du inte hinner fira.

Välj motiv till din biobox