Skicka Godisfylld Namnsdagspresent

Nästan alla har vi en namnsdag och kanske har vi till och med mer än en! För oss på Godisboxen.se så är namnsdagar en perfekt tid att överraska någon som man tycker om. Festa till det lite extra för den där vännen, mormorn, själsfränden eller kollegan och ge dem en present på namnsdagen! För vem sa egentligen att namnsdagar inte är värda att fira?

Hos oss på Godisboxen hittar ni schyssta, goda och roliga gåvoboxar att skicka till nära och käras brevlådor och brevinkast. Oavsett om det är namnsdag, mors dag, fars dag, påsk eller jul som står på menyn så är en peppig brevlådehälsning alltid uppskattad. Hos oss kan ni skicka godis och choklad i box. Inkluderat är alltid en personlig hälsning och ett kul motiv till din mottagare. Du väljer enkelt själv hur du vill att din namnsdagspresent ska se ut.

Våra namnsdags­presenter

Är din mottagare dessutom inte bara en godis- och chokladälskare, utan snarare en spänningssökande filmnörd? Välj då någon utav våra bio- eller trissboxar!

Så bryt mönstret och börja fira dina vänner och bekantas namnsdagar idag. Välj innehåll, skriv din namnsdagshälsning och välj ett kul motiv. Skippa det mossiga vykortet och slå till på en namnsdagsbox i allra finaste form. Din mottagare kommer bli glad och överraskad, vi lovar!

Är du osäker på vilket innehåll du ska välja till din namnsdagspresent? Låt oss hjälpa dig på traven! Spana in vårt utbud av boxar nedan och välj den som du tror din vän kommer uppskatta allra mest på sin namnsdag.

När har DIN favorit namnsdag?

Motiv till namnsdags­present