Vill ni skicka en god present som företag till anställda eller era kunder? Vi hjälper er!

Att ha en god relation är inte så svårt. Och det allra enklaste sättet för det, är att ta hand om den. Ge ett uttryck då och då för hur viktig den är för dig/er och att ni vill att den ska fortsätta. Och vi tror stenhårt på att delad glädje är dubbel glädje. Så gör någon glad och gör dig själv glad på kuppen! Och vem blir inte glad av en god present? Så snacka om bra utgångsläge för en GOD relation. Passar både som julklapp till anställda och kunder eller ex. som en fin sommarpresent. En härlig företagspresent helt enkelt, oavsett anledning.

Vi sköter hela utskicket och godisboxarna skickas direkt till era mottagare. Allt ingår i våra priser. Fyll i offertförfrågan nedan, så återkommer vi med ett förslag!

  • Fyll i så mycket eller lite du vill - så tar vi det därifrån 😃 Det går också bra att skicka ett mejl till kundtjanst [at] godisboxen.se med dina funderingar (märk gärna mejlet med "Offertförfrågan").

Och allt ingår i våra priser (ex. 12% moms), såsom leverans till era mottagare, motiv/bild, godis och hälsning inuti.

Förfrågan utskick

Vilken typ av box vill du skicka? XL-box - bäst när fler ska dela. Ordinariebox bäst till privata mottagare. Har du annat önskemål? Hör av dig till oss!

Vilket motiv vill du ha på boxens lock?

Eget motiv

Vill du ladda upp en egen logotyp?

Hälsning och mottagare

Kontaktuppgifter till er som beställare

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.