Skicka blommor? Vi har goda alternativ

Skicka blommor, blomsterbud eller blombud kan ju vara trevligt, men letar du efter roligare och godare alternativ, så är en godisbox ett utmärkt sådant!

Vi har massor av bra presentalternativ, våra boxar innehåller ju mer än bara godis. Alltid populärt när du vill visa någon din uppskattning eller uppvakta och har tröttnat på att skicka blommor eller blomsterbud varje gång någon ska firas. Dessutom kan du göra din box väldigt personlig, både med motiv, innehåll och hälsning. Så skicka något gott och kul som landar rakt i brevlådan nästa gång du vill uppvakta den du gillar.

Goda förslag på Godisboxar

Vi har massor av härliga kombinationer (förutom allt godis, så har vi presentkort, biobiljetter, trisslotter, kryddor, Happy Socks coola strumpor, kaffe & te, m.m) istället för att skicka blommor och dessutom bestämmer du själv hur boxen ska se ut; välj ett motiv (eller om du har ett eget foto, så kan du ladda upp det) och så pryder det boxens ovansida. Och det är bara mottagaren som kan se din personliga text, som sitter på insidan. Välj önskat leveransdatum, så sköter vi resten!

Så nästa gång du funderar på att skicka blommor; prova en godisbox som är mer modernt sätt att uppvakta på. För visst kan rosor eller tulpaner vara fina att få i ett blombud, men så särskilt gott är det ju inte😜

Skicka blommor som motiv på din godisbox

Några fördelar med att skicka godisbox istället för blombud:

  • Godis vissnar inte. En bukett blommor ger ju upp ganska enkelt.
  • Det är godare att äta. Visst, det finns ju ätbara blommor, men då tänker man mest garnering av sallad.
  • Kräver ingen skötsel. Har du testat att inte göra något med tulpaner?
  • Mer kreativt, överraskande och personligt än att skicka blommor.

Dessutom är det också bra att tänka på att det inte alltid är tillåtet att skicka blommor till tex. vissa avdelningar på sjukhus. Så ett blombud till vännen som är sjuk står sig slätt mot djungelvrål eller gott&blandat!

En liten sak till… Gillar mottagaren både blommor och godis? Välj då ett motiv till boxen med blommor på! Då skickar du blommor men med ett gott innehåll 🙂

Har vi trots allt inte lyckats övertyga dig, så kan du skicka blommor här

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.