Skicka påskägg i box!

Påskägg behöver inte vara runda. Fördelen med att skicka påskägg i box är att de är fyrkantiga och får plats i brevlådan/brevinkastet hemma hos din vän! Du kan dessutom skicka dina påskhälsningar även till de du inte hinner träffa under påsken.

Skicka en godisbox som en påsk present, där boxen är fylld med mottagarens favoritgodis. Välj också bland våra ”påskiga” motiv, som pryder boxens framsida. Eller varför inte ladda upp ett eget påsk inspirerat foto som motiv, så blir det verkligen ett påskägg utöver det vanliga!

Skicka påskägg

Påskägg till företag

Vill ditt företag skicka påskägg till kunder, personal och anställda? Hos oss hittar ni små och stora påskägg, sprängfyllda med godis och choklad. Vi har de perfekta påskpresenterna för alla företag oavsett storlek. Så visa era anställda eller kunder den uppskattning de förtjänar och beställ företagspåskägg här på Godisboxen. Mejla fredrik@godisboxen.se för förslag på utskick eller läs mer här.

Påskmotiv

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.