Ladda upp eget motiv

Här kan du enkelt ladda upp ett eget motiv till din godisbox. Ett fint foto eller en egen illustration! Storleken på motivet är 190 x 140 mm, liggande eller stående format. (Eget motiv kostar inget extra!)

Tidigare vinnare i veckans motiv

Vinnare v. 39

Heja, heja - här springer Hanna även in i mål för att bli veckans vinnare! Grattis till en "Gottegrisbox" hem till dig 💪

Vinnare v. 38

Godis på box ger godis i box🤩 Ett riktigt passande motiv för en god hälsning - grattis Anna till "Dubbelboxen" hem till dig!

Vinnare v. 37

Om man har ett härligt, somrigt foto med en skopa barn på - då används det med fördel till en godisbox 😁 Så Grattis Karin! Det kommer en välförtjänt "Surisboxen" + 1 Triss till dig!

Vinnare v. 36

Tänk när mottagaren av godisboxen ser denna sötisen, då posten hämtas in 😻! Motivet belönar Malin med en "Moviebox" hem till sig.

Vinnare v. 35

Klart man är nyfiken på tillskottet i stallet 😍👌 Rolig bild som belönar Frida med en Biodejtbox hem till sig!

Vinnare v. 34

Vilken härlig sommarbild! Då blir det såklart en härlig box i brevlådan också. Grattis Markus – det kommer en "Pixiboxen"+ 1 SFA till dig!

Vinnare v. 33

"Swing it Andreas, Swing it!" Och stort grattis till att ditt motiv blev veckans vinnare 🤩 Det kommer en "Fikaboxen" + 1 Triss till dig!

Vinnare v. 32

Ett riktigt kreativt och roligt tackmotiv! Precis så som godisboxen kan vara 👌💖 Grattis Liv, det kommer en "Sommardröm i box" + 1 Triss till dig!

Vinnare v. 31

En härlig bröllopsbild som förmedlar glädjen på ett fenomenalt sätt! 👌 Grattis Mark till en "Biogodisboxen + 1 Triss" hem till dig själv!

Vinnare v. 30

En skumt häftig bild 😉 Juryn blir glad av att dela ut en "Choffeboxen" som landar i Antonias brevlåda. Grattis! 🤩

Vinnare v. 29

Sommar-lycka! Med ett så roligt motiv blir man veckans vinnare och vi belönar och gratulerar Sandra med en "Tackbox"!

Vinnare v. 28

Matilda; du har lyckats med ett riktigt färgglatt & roligt kollage till boxen och vi gratulerar och skickar en Nutellabox, rakt ner i din brevlåda!

Vinnare v. 27

Den coola safari-killen får juryn att smälta med denna bild! Det kommer en "Tackbox" hem till beställaren Camilla – grattis!

Vinnare v. 26

Härlig sommarbild som passar perfekt som motiv och Lena blir denna veckans vinnare! En "Sommardröm i box" kommer hem till dig, grattis!

Vinnare v. 25

Lurvigt sött! 😍 Grattis säger vi till Therése som snart får en "Choffeboxen" i sin brevlåda!

Vinnare v. 24

Simma lugnt i sommar! Underbar bild som såklart belönas- Stort grattis till "Gottegrisboxen", Lina!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.