2020-01-29

Mys i kvadrat!

Så tänker vi i alla fall, nu när vi inte får så mycket kärlek från årstiden och vädret. Men det är ju inte så mycket att göra åt.

Istället får vi skapa myset på egen hand, både för oss själva och för andra som behöver det. Så häng med, idag blir det tips på hur vi kan fixa det lite extra mysigt!

Familjemys i helgen:

Släck skärmarna, ta fram ett favorit-sällskapsspel och kör igång efter tacosen.
- Va, har du byggt hotell på Norrmalmstorg?? Bara att casha upp.. Kanske med en smarrig efterrätt som familjen fixat tillsammans? Ett gott recept kommer här:  Ahlgrens bilar-glass

Vännermys:

Visst, det är klurigt att dra ihop gänget spontant för lite lördagshäng, men testa! Att bara få sitta med levande ljus, te, ostbricka och snacka och garva en kväll gör underverk för humöret.

Skogsmys:

Tystnaden. Träden. Lugnet. Ta på ett par sköna kängor, fyll termosen med kaffe och ge dig iväg. Vill du ha sällskap, glöm inte hunden eller låna grannens. Eller varför inte ta med farmor som du tänkt ringa så länge?

Nu hoppas vi att ni får en riktigt mysig helg!

Och vill du mysa till det för de vännerna och familjen som du inte kan träffa, men som du ändå önskar en riktigt skön ”gör vad du vill-helg, det förtjänar du!”? Ja då har vi som alltid goda sätt att säga det på:

Till alla boxar

Ha det gott!

/Fredrik