2019-09-25 Nyheter

And the nominees are…

Långa nattmanglingar, utmanande workshops, post-itlappar som gjorde ”hela havet stormar”-leken till en enkel match och en något sämre kostcirkel (eller, cirkeln i sig var fin. Det var mer fördelningen som sviktade lite). Läs mer ...
2019-09-17 Presenttips

Det finns alltid en anledning att godisboxa. Vilken är din?

Ett av de stora glädjeämnena med våra arbetsdagar är att få se alla härliga, roliga, personliga och kärleksfyllda hälsningar som hänger med i era godisboxar. För det är ju verkligen så, att anledningarna till att skicka en godisbox är oändliga. Läs mer ...
2019-05-08

Mors dag 2019. Dags för present?

Mamma. Säg det ordet och väck tusen associationer. Minnen från barndomen rusar genom huvudet. Ett höjt, varnande ögonbryn. Ett samtal tänkt att vara livsförberedande. En omfamning precis i rätt ögonblick. En känsla förknippad med henne sprider sig blixtsnabbt i hela kroppen. Trygghet. Värme. Kärlek. Respekt. Band knutna från födseln. Läs mer ...
2019-03-20

Ny energi och need for energy!

Är inte våren bara sommaren som förbereder sig? Stretchar lite, skakar av sig vintertröttheten och får känna hur energin är på väg tillbaka. Men det hade ju aldrig gått utan lite positiva signaler, lite pushar i rätt riktning; en koltrastsång här, en tussilago där och spridda leenden när människor möts. Läs mer ...
2019-03-07

Vi älskar listor, gör ni? Topp 3 just nu hos oss på Godisboxen.

Vem gillar inte listor? Den bästa filmen, bästa nyårslöftet eller bara vilket husdjur som är bäst för barnfamiljer utifrån att barnens engagemang dessutom tenderar att sjunka dramatiskt efter bara några dagar. Därmed bör nog också vandrade pinne vara helt uteslutet på denna lista. Läs mer ...
2019-01-31

Alla hjärtans dag 2019 är snart här. Och vi har laddat med alla hjärtans dag presenter.

Vi ser ju härliga kärlekshälsningar varje dag hos oss, men visst är det ändå lite speciellt med all den kärlek som virvlar omkring när 14 februari börjar närma sig. När tunghäftan släpper via tangenterna på mobilen och känslorna får det att vårspritta i kroppen. Underbart! Läs mer ...
2019-01-14

Januari, den stora tack-månaden.

Hoppas du har fått en riktigt bra början på det nya året! Och lite skönt är det ju att vända blad. Att få en chans till nystart. Ta tag i det där projektet som man tänkt på så länge, eller göra den där förändringen man drömt om. Eller kanske bara få fortsätta med något bra som inleddes förra året? Läs mer ...
2018-11-22

Härliga vinter och snart är det jul!

Förlåt, det är verkligen inte min mening att provocera med rubriken. För visst, den mentala förberedelsen för att tackla isiga gator och vindar kallare än en isglass mot tungan, är i full gång. Läs mer ...
2018-11-02

Fars dag 2018 är snart här!

Snart är det dags att glädja pappan i ditt liv med lite extra kärlek och omtanke. Fars dag 2018 firas den 11:e november. Läs mer ...
2018-09-10 Nyheter

Nytt, nytt och åter nytt

Spännande är nog ordet som bäst sammanfattar det som komma skall. Inte nog med naturen ska skifta utseende, utan det är även dags för Godisboxen att göra det. Läs mer ...
2018-07-16 Säsong

Du glömmer väl inte sommarens födelsedagar?

I sköna semestertider med sommarprat i lurarna under ett skuggande parasoll, kan det vara svårt att tänka på andra. Och det är väl ok till en viss gräns. Men en tanke förtjänar de allt. De som har det tufft att bli ihågkomna under sommarens lugna grillmånader. De som går under radarn nu när facebook-flödet scannas lite mer sällan. De som HR-avdelningen annars ser till att vi inte missar, men som nu lever i total radioskugga. Läs mer ...
2018-05-30 Säsong

Student, sommar, sött!

Vilken fantastisk start på denna sommar! Tänk att kunna bada redan nu, utan att behöva rusa upp till handduken. Eller att faktiskt ta en glass som smälter om man inte är riktigt snabb!? Vi håller tummarna för att det håller i sig. Läs mer ...
2018-05-22 Högtider

Mors dag på söndag! Vi har presenterna.

Supermamman, bonusmorsan, mammas mamma. Kär mor har många namn. Och är väl värd en egen dag för lite extra hyllningar. Läs mer ...
2018-05-09 Presenttips

Födelsedag på gång?

Inget kan väl vara lika kul och ångestfyllt samtidigt, som när man ska fira vännen som fyller år. Framförallt om man inte har möjlighet att ses, utan istället tänker sig att överraska med en födelsedagspresent från avstånd. Vad ska man köpa? Hur mycket är lagom att lägga? Och så ska det såklart vara personligt också. Läs mer ...
2018-03-01 Säsong

Ni missar väl inte våra ursöta mössor till de nya små liven?

Det är inte alltid så lätt att hitta rätt nyföddpresent, när man vill gratta till bebis. Men vi har tagit fram en box (eller två egentligen, beroende på vilken färg på mössan man föredrar) med riktigt gott energi-tillskott till de nyblivna föräldrarna, vilket brukar vara grymt uppskattat. Läs mer ...
Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.