Veckans vinnare

Här hyllar vi vinnarna i "Veckans motiv", läs mer om tävlingen på tävlingssidan.

Tidigare vinnare i veckans motiv

Vinnare v. 4

Vilket super-team🤩 Stort tack för härligt motiv till godisbox Amanda! Grattis - det kommer en "I ♥ mom-box" till dig!

Vinnare v. 3

Wroom- kärleksfullt motiv när bästisen ska grattas till körkortet! 💖Grattis Moa - en "Blackbox" kommer med posten till dig!

Vinnare v. 2

Härliga bilder i kollage gör sig alltid väldigt fint på box 😍 Vi tackar för fin bild och gratulerar Anna till en "Prinsessboxen" hem till sig själv!

Vinnare v. 1

Vi startar året med ett riktigt coolt födelsedagsmotiv på box😎 Tack för den goda starten Elisabeth, det kommer en "Biomysboxen" hem till dig - grattis!

Vinnare v. 51

Årets sista "Veckans vinnare" blir såklart en tomte - ett perfekt motiv till julboxarna 😍 Grattis till dig Lina - det kommer en "Twistiga Julboxen" hem till dig!

Vinnare v. 50

Vilket härligt julkort på box 😍 Clara blir denna veckans vinnare och får en "Twistiga Julboxen" hem till sig själv. Grattis!

Vinnare v. 49

En Krokodilboxen" + Heroreflex” blir vinsten till Mona för detta härliga motit. Grattis och Gnägg säger vi! 😊

Vinnare v. 48

Kul & kreativ bild! 👌 Vi belönar Budi med en "Dubbelboxen" och säger grattis 🎉

Vinnare v. 47

Vilken somrig, härlig bild som piggar upp i november! Detta motiv belönar Marielle med en "I♥dadboxen + 1 Triss" hem till sig själv också.

Vinnare v. 46

Tummen upp säger vi för detta coola(!❄😉) motiv på box. Stort grattis Andreas, det kommer en "Fars Lyxbox" hem till dig!

Vinnare v. 45

Stopp och belägg👮‍♂️ - här har vi vecka 45´s vinnare 😉 Kul motiv som belönar Simon med en "Dubbelboxen" hem till sig. Grattis säger vi!

Vinnare v. 44

Ett roligt och kärleksfullt kollage av fina bilder gör sig ju alltid på box 👌😍 Så denna veckans vinnare blir Ellie, som får "Lyckoboxen" hem till sig. Grattis! 

Vinnare v. 43

En riktigt stämningsfull, glad och 💗-lig bild - precis som det ska vara på box och som såklart belönas- Stort grattis till Linda. "Godingboxen +1Triss"kommer snart hem till dig.

Vinnare v. 42

En härlig bild som verkligen får oss att vilja börja klättra i träd igen🌳🤩 Vi tackar Hidir för fint egenladdat motiv och gratulerar till en "Födelsedagsboxen" hem till sig själv!

Vinnare v. 41

Vilket supersött sätt att fråga om en biodejt 😻 Och med en "Lovelyblackbox"+ 2 biobiljetter som vinst, har nu Linn en chans att dubbla biodejterna 👌 Grattis!

Vinnare v. 40

En "fyrbenat" skön paus-bild tar hem vinsten denna vecka! 🐶 Tack och grattis Anna-Karin, det kommer en "Biomysboxen" till dig!

Visa fler vinnare
Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.