Påskägg och påskgodis till kunder och anställda.

Att överraska med påskgodis och påskägg som present har blivit en tradition och något som är väldigt uppskattat både av anställda och kunder. Och när påsken närmar sig med solsken, gula kycklingar och ris pyntat med färgglada fjädrar så är det ett perfekt tillfälle att visa er uppskattning och tacka för ett fint samarbete eller som tack för en grym insats.

Självklart kan ni med ett eget motiv (ingår alltid i priset, precis som frakten) få era påskgåvor att sticka ut ytterligare. Kanske en bild med er i kycklingdräkter? Eller så väljer ni något av våra fina påskmotiv som också kan fixas utifrån era önskemål. Oavsett, så kommer det tillsammans med kvalitets-godiset inuti boxen bli en uppskattad påskgåva!

Så kika in våra goda, fyrkantiga påskägg nedan, anpassade utifrån om de ska skickas till personliga kontakter, anställda eller team/avd. på större företag.

Önska dina kunder en glad påsk genom att skicka en påskgåva fylld med påskgodis och varumärkesbyggande motiv på locket. Både gott och roligt!

Skicka påskgodis till kunder

Överraska dina anställda och personliga kontakter med ett fyrkantigt påskägg. Kolla in vårt sortiment av olika påskboxar och tillval som kan göras till dessa.

Skicka påskgodis till anställda