2013-02-14 Nyheter

Snart är våren här…

Och det känns ju skönt, efter vad som måste varit den längsta vintern på minst ett år! Och Alla <3´s är, i alla fall för oss, avslutet på en lång snösäsong, en säsong som varit den bästa i Godisboxens historia!

Det känns oerhört kul, att vi hela tiden får nya kunder och till viss del hela segment, som hittar vår tjänst när någon ska firas eller på annat sätt uppmärksammas. Anledningar hittar du alltid på presenttips. Och den nya sajten har också inneburit ett stort lyft för våra mobila besökare, då den på de allra flesta sätt funkar utmärkt att besöka och beställa på, oavsett skärmstorlek.

I vår ständiga strävan att hitta bra strategiska samarbetspartners, så kan jag ju också passa på att stolt presentera ett nytt samarbete,: Från och med nu, så har vi godisboxar med presentkort på tidningsprenumerationer från Tidningskungen! Till en början så har vi gjort Gratuleraboxen och Gåvoboxen. Perfekt till den läs- och chokladsugne…

Snart är det dags att börja påsk-ladda och vi hoppas även i år kunna få hjälpa både tidigare och nya företagskunder med påskpresenter till anställda och kunder! Så hör av er till mig, så tar vi en pratstund om hur ni vill att era fyrkantiga påskägg ska se ut i år! Kika även på företagspresenter för att se hur andra har använt godisboxar som företagsgåvor.

Ha det gott!

/ Fredrik