Alla hjärtans dag present i år? Kul! Vi hjälper dig gärna med tips på goda överraskningar.

Årets stora kärleksdag närmar sig (alla hjärtans dag dyker ju alltid upp 14 februari och våra förslag på alla hjärtans dag present hittar du här). Då det är dags att låta ditt hjärtas alla serenader och dikter få fritt spelrum. Då du kan låta ett flygplan röksignalera din älsklings namn i luften eller tatuera in porträttet i ett hjärta på ryggen. Eller tappa upp ett choklad-bad och tillsammans avnjuta gott bubbel, serverat till en stråkorkesters finstämda spel.

Eller…nja, vi har ju alla olika sätt att fira kärleken på. Och ett lugnare, på tu man hand-firande i hemmets lugna vrå kan vara nog så romantiskt och mysigt. Men oavsett, så kan det faktiskt vara ett bra tillfälle att stanna upp en stund och se de som betyder mycket i ditt liv. Att ge en extra kram eller berätta att ”Du är bäst, jag är glad att ha dig i mitt liv!”.

Och vill du skicka en liten hälsning, fylld med kärlek och gott så hjälper vi dig gärna, vi har så klart laddat upp med fina kärlekspresenter som gör din älskling, bästa vän eller favorit-mormor superglad och varm i hjärtat. Kolla in vår sweetheart box exempelvis, fullsmockad med god valentine-choklad och geléhallon. Och med ett fint kärleksmotiv för din box, så blir det en present som stannar länge i hjärtat…

Ha det gott!

/Fredrik