Företagspresenter

Påskhälsning

Önska dina kunder och anställda en glad påsk med en box fylld med färgglatt och gott påskgodis. 

Påskgåvor från ert företag

Varför inte överraska dem ni gillar med en god företagspresent? För att ha en god relation är inte så svårt. Och det allra enklaste sättet för det, är att ta hand om den. Ge ett uttryck då och då för hur viktig den är för dig/er och att ni vill att den ska fortsätta. Och vi tror stenhårt på att delad glädje är dubbel glädje. Så gör någon glad och gör dig själv glad på kuppen! Och vem blir inte glad av godis? Så snacka om bra utgångsläge för en GOD relation.

Julgodis till kunder och anställda

Tacka dina kunder och anställda för det gånga året och önska dem en god jul och ett gott nytt år.

Så skicka en julhälsning fylld med smarrigt julgodis. Alltid uppskattat och roligt.

Skicka julgodis i box
Till offertförfrågan

Här ger vi er som företag tips på hur våra godisboxar kan vara ett bra alternativ som present till kunder eller anställda och hur vi kan hjälpa till när ni ex. vill visa era favoritkunder (eller blivande?) uppskattning, tacka för ett härligt samarbete eller gratulera personliga kontakter vid födelsedagar. Vi kan också hjälpa till med en god företagspresent som skickas direkt till era anställda/medarbetare på deras födelsedag eller kanske när de fått barn eller gift sig? Möjligheterna är såklart oändliga kring hur man kan använda våra uppskattade och varumärkesbyggande företagspresenter. Och med motivet/bilden för boxens lock, så sticker ni ut med er gåva, till skillnad från att skicka en anonym presentkorg. Och med oss får ni alltid kvalitetsgodis, snabb hjälp och snabba leveranser! Så vi hoppas få hjälpa er med goda företagsgåvor när det är dags.

Här nedan kan ni läsa mer om tillfällen då Godisboxen kan vara ett bra, smidigt och framförallt gott alternativ på present till kunder eller anställda.

Tacka för samarbetet

Har ni nyligen avslutat ett bra samarbete eller kanske vill ni tacka era trogna kunder? Passa då på och visa er tacksamhet med en tack-gåva som gör sig lite extra gott.

Tack för samarbetet

Vi gratulerar, vi gratulerar..

Födelsedagar, bröllop eller kanske en ny familjemedlem? Det finns många anledningar till att fira och gratulera någon. Oavsett vad ni vill gratulera någon för är det ett perfekt tillfälle att skicka en godisbox.

Vem vill ni gratulera?

Visa er uppskattning till kunder och anställda

Berätta för era kunder och anställda hur mycket dom betyder för er. Skicka er uppskattning i box fylld med gott godis och en fin hälsning. Uppskattad omtanke!

Visa uppskattning

Sommargåva

Äntligen sommar!
Hälsa dina kunder, anställda och personliga kontakter en glad sommar med en sommargåva fylld med godis.

Sommargåva från ert företag

Vi har fina motivmallar för boxens ovansida att välja bland (se respektive sida), eller så tar ni fram ett eget motiv till godisboxen (vi hjälper till kostnadsfritt genom att exempelvis lägga in er logga och en hälsning i ett motiv). Sen väljer ni innehåll bland vårt goda sortiment och skickar adresserna till oss – sen sköter vi resten. Mejla oss gärna för frågor och offert: fredrik@godisboxen.se eller ring på 0735-007622

Fördelar med att vända er till oss:

  • Det är enkelt för er – vi sköter hela utskicket! Frakt ingår alltid i våra priser.
  • Stick ut! Skicka en snygg presentförpackning med er egen profil på locket – en gåva som syns!
  • Välj ett eget motiv på boxen och stärk ert varumärke i kommunikation och skapar uppmärksamhet.
  • Godis är gott och att få en godisbox är en väldigt positiv upplevelse. Vi levererar bara kvalitetsgodis.
Till offertförfrågan