Godisboxen referenskunder

”Jobbar man med medieförsäljning i Stockholm så måste man göra något annorlunda för att sticka ut och uppmärksammas, framförallt när det gäller företagsgåvor i juletider. Godisboxen möjliggjorde det. Inte nog med att mottagarna uppskattade innehållet, på boxen hade vi en bild på hela försäljningsavdelningen i lite lustig utstyrsel vilket medförde att deras ansikten blev än mer kända hos våra annonsörer. Vi fick många uppskattande mail och samtal efter det utskicket.”

Mikael Samuelsson, vice VD E24

”Korsord för Allas samarbete med Godisboxen.se är toppen på alla sätt. I varje nummer av tidningen har vi godisboxar som vinster. Vi får underbar service från Emelie och Fredrik med att skicka ut vinsterna och dessutom har vi möjlighet att göra askarna personliga med specialmotiv. Sist men inte minst får vi glada korsordsvinnare som kan njuta av godis och biobesök!”

Lina Otterdahl, redaktör Korsord för Alla

”Vi är jättenöjda med Godisboxens tjänst, produkt och den proffsiga servicen. Vi återkommer gärna igen, när det är dax för ett nytt utskick som sticker ut!”

Alexandra Rundström, Nordisk försäljningschef holiday autos

”Godisboxen är en suverän idé som vi använt oss av vid flera tillfällen! Tack vare att det är så enkelt att beställa och snabb leverans, så kan vi ex. med kort varsel gratulera våra kunder med en Godisbox. Det är ett bra sätt att stärka vårt varumärke, då man kan få boxarna med helt företagsunika motiv. Dessutom med strålande service och bemötande!”

Magnus Persson, revisor Sydrev

Om ni har egna önskemål/kombinationer på Godis eller annat innehåll så hör av er, så tittar vi på ett för er, skräddarsytt upplägg! fredrik@godisboxen.se

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.